Veel gestelde vragen

   

Kan ik als bedrijf of particulier vanuit Nederland of België bestellen?

Ja, als bedrijf of particulier kunt u direct online een bestelling plaatsen zonder daarvoor een account aan te maken.

Heeft u een winkel of horeca aangelegenheid en wilt u kaarsen of andere producten uit ons assoritment gaan verkopen/gebruiken, maak dan eerst een bedrijvenaccount aan. Vul uw gegevens zo zorgvuldig in en wij reageren binnen 24 uur met een speciale inkoopkorting voor u als retailer, wederverkoper of Horeca. Gewoon even met ons bellen en vrijblijvend de mogelijkheden bespreken kan natuurlijk altijd.

Zijn de prijzen op de website exclusief btw?

Wij zijn een groothandel dus alle prijzen op de onze website zijn inderdaad exclusief btw

Waar worden de producten gemaakt?

Al onze kaarsen worden in Nederland en andere landen uit Europa vervaardigd. Sommige kaarsen worden machinaal geproduceerd maar het grootste deel van onze kaarsen worden handmatig vervaardigd.

Hebben de kaarsen geuren?

Het ligt eraan:

Onze Horeca kaarsen zijn geurloos maar kaarsen waar specifiek bij aangegeven staat dat het geurkaarsen zijn, die ruiken allemaal heerlijk.

Hoelang branden de producten?

De brandtijd staat bij per kaars per tuinfakkel aangegeven, echter is deze tijd indicatief.

Hoe koop ik een product op de Smulders Deco website?

Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen, direct zonder account, bij ons bestellen via onze website.

Bent u retailer, interieurstylist, wederverkoper of Horeca maak dan eerst een bedrijvenaccount aan en wij reageren binnen 24 uur met uw speciale inkoopcondities. Bestel daarna direct online en start met uw verkopen of gebruik.

Wij leveren niet aan dropshipment bedrijven.

Ik ben retailer en heb een stenen winkel. Graag wil ik de producten van Smulders Deco in mijn assortiment, hoe ga ik te werk?

Maak een bedrijvenaccount aan en vul de gegevens zo volledig mogelijk in. Wij sturen u binnen 24 uur een email als akkoord wederverkoop account. Daarna bestelt u eenvoudig online via onze website met uw wederverkoop korting. Even met ons bellen om de vooraf de mogelijkheden te bespreken kan natuurlijk altijd ook.

Wat betekent bij product Beschikbaarheid: MTO?

MTO is made to order of op bestelling voor u gemaakt. Deze producten hebben wij dus niet opvoorraad. MTO producten zijn onder andere onze custom made bedrukte kaarsen en de levertijd daarvan is circa 4 - 8 weken en in overleg.

Wanneer komt mijn bestelling?

Als u enkel voorraad producten heeft besteld dan worden deze binnen 24 uur op werkdagen verzonden.

Waar vind ik de tracking?

Die is terug te vinden in uw account of eventueel ook op de pdf bijlage van de factuur. De tracking staat rechtsboven op de pdf als verzendmethode. U ontvangt ook van de transporteur status meldingen van het pakket en wanneer het gebracht wordt. Meestal gebeurt dit in de nacht nadat de producten door ons zijn ingepakt omdat het dan pas door de distributie centra verwerkt wordt. Ontvangt u geen enkele tracking neem dan contact met ons op, waarschijnlijk heeft u een fout gemaakt in het email adres tijdens de bestelling.

Ik wil graag een kaars met eigen tekst of logo (custom made) laten maken en verkopen, kan dit?

Ja, Wij vervaardigen wereldwijd voor vele bedrijven of organisaties custom made kaarsen. Bijvoorbeeld artiest, popgroep, hard rock of musical merchandising tot aan moderne interieurkaarsen voor de home deco. Maar ook kaarsen voor de museumwinkel, de souvenirshop of voor een uniek premium relatiegeschenk. Wij starten projecten al op vanaf 100 stuks. Bel ons even en vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee.

Waarom kan ik bepaalde producten per stuk bestellen en andere alleen per een vast aantal stuks?

Smulders Deco is een groothandel en de meeste producten zijn alleen maar in volle verpakking te bestellen. Sommige producten zijn (meestal tijdelijk) per enkel stuks te bestellen.

Kan ik de Custom made kaarsen ook in 2 of meer kleuren laten vervaardigen door jullie?

Ja, wij kunnen de kaarsen ook in meerdere kleuren bedrukken. Uw tekst op de kaars kan bijvoorbeeld een andere kleur hebben als de kaars zelf of als u een logo heeft kan dat in meerdere kleuren uitgelicht worden.