Horeca tafelkaarsen

Smulders Deco heeft een breed assortiment aan Horeca tafelkaarsen. Van kleurige dinerkaarsen tot lange slanke gotische kaarsen met kenmerkend uiterlijk. Alles tafelkaarsen voor een sfeervol restaurant.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Horeca tafelkaarsen

Een mooi gedekte tafel is pas af als er een of meerdere tafelkaarsen opstaan. Bij ons vindt u verschillende soorten horeca tafelkaarsen. Van een dinerkaars, tot een gotische kaars of een rustiek dinerkaars of een kroon- of tafeldinerkaars. Afhankelijk van uw onderneming hebben wij de juiste en passende horeca tafelkaars. Al onze horeca tafelkaarsen zijn van goede kwaliteit, zo kunt u ze gerust in uw restaurant of café plaatsen. Wetende dat ze rustig en stabiel branden en niet druipen of roeten. Ons assortiment bevat ook bijpassende kaarsenhouders voor uw horeca tafelkaarsen.

Verschillende soorten tafelkaarsen

Onze tafelkaarsen lijken misschien op het eerste gezicht op elkaar, maar ze verschillen onderling toch van elkaar. Zo heeft een dinerkaars een ronde bovenkant en loopt een gotische kaars taps in de punt toe. U kunt bij ons verschillende soorten tafelkaarsen kopen in verschillende kleuren, vormen en brandduren. U kunt verschillende tafelkaarsen in uw horeca onderneming plaatsen, maar ook verschillende soorten kaarsen combineren. Het is maar net wat u zoekt voor uw horeca onderneming.

Groothandel tafelkaarsen

Als groothandel in tafelkaarsen kunt u bij ons in een keer grote hoeveelheden tafelkaarsen kopen en voor een scherpe prijs aanschaffen. Een ander voordeel is dat u als u bij ons als groothandel bestelt, u meteen grote hoeveelheden tafelkaarsen op voorraad kunt hebben. Zo zit u nooit zonder uw horeca tafelkaarsen. Daarnaast hebben wij als groothandel alle soorten sfeertoppers voor uw horeca onderneming voor een mooie prijs. Heeft u nog vragen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Anders bestel en betaal direct en wij leveren de tafelkaarsen meestal de volgende dag al aan.