Horecakaarsen

Horecakaarsen koopt u bij de horeca kaarsen groothandel Smulders Deco. Voor zowel de professionele horeca grootverbruik als voor de middel- en voor de kleinverbruik hebben wij een uitgebreid assortiment aan speciale en sfeervolle horecakaarsen met de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Uiteraard ook voordelig in te kopen door interieurstylisten, bloemisterijen, tuincentra, retailers- en warenhuizen in algemeen.

Horecakaarsen

Bij ons kunt u alles vinden voor in uw horeca onderneming. Van navulkaarsen tot tafelkaarsen, alles om de sfeer erin te houden. Echte horecakaarsen zijn natuurlijk van goede kwaliteit, brengen sfeer in uw onderneming en roeten of druipen niet. Daarom verkopen wij alleen hoogwaardige horecakaarsen, met deze eigenschappen. Met onze horecakaarsen kunt u zowel binnen als buiten aanpakken, dus ook het terras staat er in de zomer gezellig bij met onder andere onze fakkels en olielampen.

Kaarsen horeca

Vaak heeft een horeca onderneming een bepaalde kleurenthema. Met onze kaarsen kunt u hier mooi op inspelen. Zo hebben we kaarsen voor in uw horeca onderneming in het bordeaux, donkergroen, rood, blauw, maar natuurlijk ook in het wit. Voor een diner voor twee hebben wij de juiste kaarsen, maar ook voor aan de bar voor met een biertje. Bekijk onze horeca kaarsen en u zult zien dat er genoeg mogelijkheden zijn voor uw restaurant, hotel of café.

Grootverpakking kaarsen

Met onze grootverpakking kaarsen zit uw horeca onderneming nooit zonder gezelligheid en sfeer. Dankzij onze grootverpakking kaarsen heeft u altijd kaarsen op voorraad en daarnaast profiteert u nog eens van mooie prijzen. Kaarsen blijven toch altijd het mooiste en warmste licht geven. Onze grootverpakking horeca kaarsen gaan de hele avond mee en zorgen voor gezellig licht aan tafel, in het hotel of in uw café. Onze grootverpakking kaarsen komen in verschillende modellen en kleuren, zo heeft u altijd de juiste kaars voor in uw interieur. Zo is het altijd gezellig aan tafel.