Smulders Deco: Uw kaarsen groothandel

Smulders Deco, dé groothandel in o.a. kaarsen voor de Horeca en Evenementen

In 2010 gestart met verkoop van exclusieve kaarsen voor de horeca en later ons assortiment vanaf 2014 uitgebreid met binnen- buitenkaarsen, cadeau- en interieur kaarsen en promotionele geschenkkaarsen.

Onze kaarsen zorgen voor emotie en ons gehele bedrijf helpt hieraan mee

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groothandel van formaat die levert aan grote en kleine horeca (café, bar, restaurant, hotel, hostel, B&B bed and breakfast) en horeca gerelateerde bedrijven. Daarnaast leveren wij aan o.a. retail zoals bloemisterijen, kaarsenwinkels en cadeauwinkels. Ook Interieurstylisten vinden online hun weg naar ons om huizen en hotels op te fleuren met onze bijzonder kleurige premium kaarsen. Onze promotionele afdeling verzorgt bijvoorbeeld stompkaarsen die bedrukt worden of voor de bedrukking van glas (geur)kaarsen. Wij verzorgen dit o.a. voor musea, souvenirwinkels en fanbased merchandise voor popgroepen en rock bands. Wij werken ook veel voor merken en/of bedrijven die succesvol hun eigen premium kaarsenlijn willen gaan verkopen als randassortiment. Uiteraard worden deze producten ook veel als relatiegeschenk aangevraagd.

Hoe het ooit begon?

Ons verhaal begint na de oprichting van Smulders Deco, namelijk in 2011.  Een paar vrienden, met architect en ontwerp achtergrond, verzamelen zich en besluiten om een ​​platform voor de home deco te creëren. Een must was dat daarin de moderne kunst verwerkt zat.

Het idee

Vele van ons werkten al graag met kaarsenwas en maakte als hobby de mooiste sculpturen hieruit. De kaarsenmarkt werd in 2011 gedomineerd door vele grote merken maar geen een groot merk was op design georiënteerd. Wij zagen een kans hierin en dachten aan onze eigen premium sierkaarsenlijn.

Lancering

Uiteindelijk was er een mooie kans geboren. Het bleek dat juist door de combinatie van onze ontwerperbenadering, design met minimalistische details en kaarsen er ruimte was onze producten op de markt te brengen. Na 3 jaar van intensief onderzoek en ontwikkeling hebben we onze eerste kaars gelanceerd in 2015.

Waar staan wij nu

Vandaag hebben we een grote verscheidenheid aan kaarsen in veel verschillende categorieën en wij verkopen met plezier onze kaarsen en andere sfeerproducten. Het houdt hier niet op want wij zijn ambitieus en nog vol leuke nieuwe ideeën. Vele originele sierproducten en modellen worden maandelijks door ons geïntroduceerd.

Zorg dat u ook met de Smulders Deco boot meevaart. Stap op die boot en neem contact met ons op. Voeg de luxe premium sierkaarsen, herdenkingsproducten en tuinfakkels toe aan uw assortiment en start als verkoper van unieke Smulders Deco sfeerproducten in uw winkel.

Naast onze eigen sierkaarsen, waxinelichtjes, dinerkaarsen en stompkaarsen hebben wij natuurlijk ook nog andere kwaliteitskaarsen en geurartikelen van andere A-merken in ons assortiment. Zo is Smulders Deco onder meer voorkeurs dealer van bijvoorbeeld Bolsius kaarsen. Als preferred supplier van Bolsius garanderen wij de beste prijs kwaltiteit verhouding en een uitmuntende leverperformance.