Smulders Deco: Uw kaarsen groothandel

Smulders Deco, dé groothandel specialist in Horeca kaarsen, premium cadeau- en interieur kaarsen, relatiegeschenken en binnen- buitensfeer producten

In 2010 gestart met verkoop van exclusieve kaarsen voor de horeca en later ons assortiment vanaf 2014 uitgebreid met binnen- buitenkaarsen, cadeau- en interieur kaarsen en promotionele geschenkkaarsen.

Onze kaarsen zorgen voor emotie en ons gehele bedrijf helpt hieraan mee

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groothandel van formaat die levert aan grote en kleine retail zoals bloemisterijen, kaarsenwinkels en cadeauwinkels. Daarnaast leveren wij aan de Horeca van café, bar en restaurant tot aan B&B bed and breakfast. Ook Interieurstylisten vinden online hun weg naar ons om huizen en hotels op te fleuren met onze bijzonder kleurige premium kaarsen. Onze promotionele afdeling verzorgt bijvoorbeeld stompkaarsen die bedrukt worden of kaarsen die naar eigen design vervaardigd worden. Wij verzorgen dit o.a. voor musea, souvenirwinkels en fanbased merchandise voor popgroepen en rock bands. Wij werken ook veel voor merken en/of bedrijven die succesvol hun eigen premium kaarsenlijn willen gaan verkopen als randassortiment. Uiteraard worden deze producten ook veel als relatiegeschenk aangevraagd.

Vanaf 2019 Smulders Deco ook bij Trends & Trades te Venlo

Bij Trends & Trades hebben wij onze Candellana figuurkaarsen en Smulders Deco cadeau- en interieur kaarsen voor u klaar liggen.

Hoe Candellana ooit begon?

Ons verhaal begint na de oprichting van Smulders Deco, namelijk laat in 2011.  Een paar vrienden, met architect en ontwerp achtergrond, verzamelen zich en besluiten om een ​​platform voor de home deco te creëren. Een must was dat daarin de moderne kunst verwerkt zat.

Het idee

Vele van ons werkten al graag met kaarsenwas en maakte als hobby de mooiste sculpturen hieruit. De naam Candellana was dus een logisch gevolg. De kaarsenmarkt werd in 2011 gedomineerd door vele grote merken maar geen een groot merk was op design georiënteerd. Wij zagen een kans hierin en dachten aan onze eigen premium kaarsenlijn.

Lancering

Uiteindelijk was er een mooie kans geboren. Het bleek dat juist door de combinatie van onze ontwerperbenadering, design met minimalistische details en kaarsen er ruimte was onze producten op de markt te brengen. Na 3 jaar van intensief onderzoek en ontwikkeling hebben we onze eerste kaars gelanceerd in 2015.

Waar staan wij nu

Vandaag hebben we een grote verscheidenheid aan kaarsen in veel verschillende categorieën en wij verkopen Candellana reeds over de gehele wereld waaronder Frankrijk, Duitsland, Engeland, Zweden, Italië, Finland, Nederland, Tsjechië, België, Oostenrijk, Ierland, Canada en USA. Het houdt hier niet op want wij zijn ambitieus en vol leuke nieuwe ideeën. Vele originele Candellana producten en modellen worden maandelijks door ons geïntroduceerd.

Zorg dat u ook met de Candellana boot meevaart en neem contact met ons op. Voeg de luxe premium kaarsen, beton kaarsen, beton bloempotten toe aan uw assortiment en start als verkoper van unieke Candellana sfeerproducten in uw winkel.

Candellana is een onderdeel van het assortiment van Smulders Deco Nederland