Kaarsen voor buiten

Kaarsen voor buiten koopt u bij de kaarsen groothandel Smulders Deco. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan sfeervolle buitenkaarsen en tuinfakkels met de beste kwaliteit prijsverhouding voor horeca, interieurstylisten, bloemisterijen, begraafplaatsen, crematoria, tuincentra, retailers- en warenhuizen in algemeen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groothandel buitenkaarsen

Als groothandel hebben we een ruim assortiment buitenkaarsen. Denk aan citronella kaarsen waarmee uw gasten rustig op het terras kunnen zitten zonder last te hebben van muggen, maar ook mooie terracotta vlamschalen. Alles om het buiten gezellig te maken, van uw terras tot om uw klanten welkom te heten of hoge kwaliteit buitenkaarsen en andere buiten sfeertoppers aan te bieden aan uw klanten. Onze buitenkaarsen, van kaars tot fakkels tot grafdecoratie is van hoogwaardige kwaliteit en zijn ervoor gemaakt om in de buitenlucht te branden. Zo gaan ze niet snel uit

Buiten kaarsen

Buitenkaarsen zijn voorzien van een dikke lont, die niet zomaar uitgaan door de wind. Ook geeft deze een hogere vlam en warmte, waardoor deze niet geschikt is om binnen te gebruiken. De warmte is nodig om het kaarsenwas te laten smelten, door de weersomstandigheden buiten gaat dit minder makkelijk dan binnen. Wij adviseren om na het gebruik altijd uw buitenkaars binnen te zetten, bij heet weer kan de kaars smelten en vervormen. Bent u horeca exploitant of op een andere reden op zoek naar een groothandel buitenkaarsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Groothandel grafdecoratie

Als uitvaartcentrum kan het handig zijn om in een keer een groot aantal graflantaarns aan te schaffen of als u deze aanbiedt in uw winkel wilt u deze ook op voorraad hebben. Onze grafdecoratie wordt gemaakt van materialen die tegen een stootje kunnen en de kaars laat branden. Onze grafdecoratie is geschikt voor herdenkingsavonden bij het graf of plekken van stilte en rouw. De graflantaarns roeten niet en hebben lange branduren.