Theelichtjes

Theelichtjes voor binnen in huis. Prachtige theelichtjes met goede lont zodat ze netjes en met een zuivere vlam opbranden.

Theelichtjes kopen

Wilt u theelichtjes kopen voor uw (horeca)onderneming? Dan bent u bij Smulders Deco aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende waxinelichtjes voor alle doeleinden. Hiermee kunt u een sfeervol terras of restaurant invullen. Ze zijn geschikt voor iedere moment en gelegenheid. De theelichtjes hebben naar voorkeur verschillende branduren. De theelichtjes hebben een goede lont waardoor ze veilig kunnen opbranden. Dankzij de grote hoeveelheden die u in een keer kunt bestellen heeft u altijd theelichtjes op voorraad.

Theelichthouder kopen

Bij Smulders Deco kunt u ook terecht voor een theelichthouder. Deze hebben we in verschillende vormen te koop. Bij elk product geven wij de hoeveelheid aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Bolsius square theelichthouders. Deze verkopen we met een inhoud van 4 of 6 stuks. Ook kunt u gaan voor grotere hoeveelheden door de poli carbonaat theelichthouders te kopen. Deze verkopen we per 25 stuks. Ook verkopen we een dinerkaars en theelichthouder in een. Dit product is erg makkelijk te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld in uw restaurant, hotel of café. Kijk even rond in ons assortiment om de mogelijkheden rondom theelichthouders te ontdekken.

Bolsius theelichten bij Smulders Deco

Heeft u interesse in Bolsius theelichten? Het assortiment van Smulders Deco zit vol met Bolsius producten, zoals Bolsius theelichten. Het merk staat bekend om haar specialisatie in kaarsen. Hierdoor zijn de theelichten van Bolsius altijd van goede kwaliteit en hebben ze een mooie uitstraling. Ze zijn te koop in verschillende uitvoeringen en hoeveelheden. De branduren van de theelichten variëren van 4 tot 10 uur. Het hoogste aantal theelichtjes die we in een verpakking kunnen aanbieden is 800. We hebben verschillende aantallen in ons aanbod. U kunt er ook voor kiezen om voor de interessant ogende gouden theelichtjes te gaan. De theelichtjes zullen met een zuivere vlam opbranden.