Horeca Starlight tafelkaarsen

Smulders Deco Horeca Starlight tafelkaarsen van Bolsius kopen voor binnen en buiten. Sfeervolle glazen starlight terraskaarsen van Bolsius gezellig en uitnodigend brandend op het terras.

Horeca Starlight tafelkaarsen

De horeca Starlight tafelkaarsen van Bolsius zijn de perfecte kaars om op het terras neer te zetten of om als navulkaars te gebruiken. De Starlight tafelkaars zit in een glazen houder en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kaarsen in glas kenmerken zich door de lange en stabiele brandduur en zijn windbestendig. De horeca Starlight tafelkaarsen hebben een branduur van 60 uur, zo kunt u meerdere avonden van deze tafelkaars genieten en hoeft u er niet naar om te kijken als deze kaars eenmaal is aangestoken. Met de horeca Starlight tafelkaarsen brengt u warmte en gezelligheid op tafel.

Bolsius Starlight

Bolsius heeft verschillende soorten horeca tafelkaarsen, zo vindt u bij ons verschillende horeca navulkaarsen en de Lowboy tafelkaarsen, maar ook de populaire Startlight tafelkaarsen. Bolsius is een populair merk voor professionele tafelkaarsen voor de horeca en dat is niet gek. Bolsius kaarsen branden mooi op en roeten niet. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en hebben een stabiele vlam. Geschikt voor op verschillende plekken dus, binnen in uw horecazaak of buiten op het terras van de snackbar, in de wellness of in de lobby van uw hotel.

Horeca Bolsius Starlight kaarsen kopen?

De Bolsius Starlight komen in een gekleurde glazen houder, verkrijgbaar in de kleuren wit, transparant, rood en amber. Zo kunt u de juiste kleur kiezen voor uw horeca onderneming. Als de kaars van de Bolsius Starlight opgebrand is, kunt u ze zullen met een waxinelichtje of er een vaas van maken. Waxinelichten kunt u ook in ons assortiment vinden. Bij ons vindt u alle sfeertoppers voor uw horeca onderneming voor een scherpe prijs. Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens bij helpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.