Horeca stompkaarsen

Smulders Deco heeft een groots assortiment aan Horeca stompkaarsen. Van mooie witte stompkaarsen tot klassiek ivoor stompkaarsen. Alles dus voor een sfeervol terras, tuin of restaurant in verschillende hoeveelheden en voor een scherpe prijs.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Horeca stompkaarsen

Stompkaarsen zijn al jarenlang er populair en kunnen niet missen in uw horeca onderneming. Deze kaars staat goed in ieder restaurant, hotel of café en zijn verkrijgbaar in de gladde versie in het wit en in het ivoor. Lever een andere kleur of nog meer keus in andere gladde stompkaars kleuren? Bekijk ons gehele assortiment stompkaarsen in gladde stompkaars uitvoering.

Bolsius horeca stompkaarsen

De horeca stompkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en branduren, van 7 branduren tot wel 150 branduren. Zo hoeft u na het aansteken van deze sfeertopper er de hele avond niet meer naar om te kijken. Al onze horeca stompkaarsen zijn van het merk Bolsius. Bolsius horeca stompkaarsen zijn van hoogwaardige grondstoffen gemaakt en hebben een kwalitatief goede katoenen lont. De horeca Bolsius stompkaarsen branden mooi op en roeten niet.

Stompkaarsen voor iedere gelegenheid

U kunt kiezen voor een kaars op tafel, of te combineren met verschillende kaarsen. Zo kunt u kiezen voor horeca stompkaarsen in dezelfde kleur, verschillende kleuren en verschillende formaten. Stompkaarsen hebben zoals de naam het zegt een stompe bovenkant en zijn tijdloos. Ze brengen sfeer tijdens iedere gelegenheid, of het nu op een feest is of tijdens een diner.

Groothandel stompkaarsen

De horeca stompkaarsen kunt u in verpakkingen van 4 stuks of meer kopen, zo heeft u meteen een grote voorraad aan horeca stompkaarsen. Als groothandel kunnen wij u snel grote hoeveelheden horeca stompkaarsen leveren voor een goede prijs. Naast horeca stompkaarsen kunt u in onze groothandel andere sfeertoppers vinden voor uw horeca onderneming. Heeft u vragen? Dan helpen wij u graag verder.