Horeca fakkels & olielampen

Smulders Deco heeft een groots assortiment aan Horeca fakkels en olielampen. Bamboe strand- en tuinfakkels, tuimeltoorts terrasfakkels en gezellige windlicht olielampen met sfeervolle vlammen. Alles dus voor een sfeervol terras, tuin of restaurant.

Fakkels horeca

Fakkels of olielampen brengen meteen veel sfeer. U kunt ze gebruiken als indrukwekkend entree bij uw feest of restaurant, het pad verlichten zodat uw gasten weten waar ze heen moeten of op het terras of in de tuin van uw hotel of restaurant plaatsen. U kunt veel kanten op met onze horeca fakkels en brengt meteen veel sfeer. Ons assortiment varieert van mooie horeca vlamschalen, tot wasdoek fakkels, stormlantaarns of lantaarns voor op tafel. Ook hebben we mooie vuurblikken met een grote vlam die u bijvoorbeeld bij de entree kunt plaatsen van uw restaurant of bij de ingang van uw evenement.

Horeca olielampen

Horeca olielampen geven toch weer een andere belevenis aan uw horeca onderneming dan andere kaarsen, vooral op een koude winteravond of op een zwoele zomeravond brengen olielampen mooie sfeer. Een ander voordeel aan horeca olielampen is dat ze vaak een langere brandduur hebben dan reguliere kaarsen. Zo hebben we fakkels en olielampen die 1,5 uur branden, maar ook fakkels die wel een brandduur van 150 uur hebben. Ze hoeven dus niet zo snel vervangen of bijgevuld te worden. Bij een horeca olielamp heeft u ook geen last van gemorst kaarsvet.

Horeca vlamschalen

Onze horeca vlamschalen zijn verkrijgbaar in de bekende terracotta vlamschalen, maar ook gemaakt van beton en keramiek. Ook vuurblikjes vindt u bij ons in het assortiment. Vlamschalen zorgen voor een mooi vlammenspel en zijn een mooie verlichting langs de paden of op een ander centraal punt in de tuin of op het terras. U kunt de horeca vlamschalen ook in een ongebruikte vuurkorf zetten, zo heeft u wel de vlammenspel, maar is het iets veiliger. Als groothandel kunt u bij ons grote hoeveelheden fakkels, olielampen en vlamschalen kopen. Zo heeft u in een keer een voorraad voor uw horeca onderneming.