Sierkaarsen

Verbluffend mooie sierkaarsen, uit het Smulders Deco Luxury kaarsen assortiment, om uw Horeca en bedrijfsinterieur op te fleuren of als retailer door te verkopen aan de consument. Deze prachtige sier kaarsen zijn om te branden, als cadeau te geven of als speciale sfeermaker bij de receptie, ontbijtruimte of algemene aankleding van uw bedrijf. Ieder seizoen weer andere kaarsen. Deze Smulders Deco Luxury interieur en cadeau sierkaarsen zijn stuk voor stuk met de hand geschilderd. Ware beauty's en blikvangers voor iedereen die van style houdt.

Sierkaarsen voor iedere horeca-onderneming

Wilt u onze sierkaarsen in uw winkel hebben om deze te verkopen of wilt u uw horeca-onderneming verrijken met onze sierkaarsen? Voor ieder interieur hebben wij de juiste sierkaarsen. Zo onderscheidt u zich van andere horeca-ondernemingen, want deze hebben deze unieke sierkaarsen niet en zorgt u voor extra sfeer. Zo kunt u uw stijl van uw onderneming doorvoeren met onze sierkaarsen. Heeft u bijvoorbeeld een sauna en wilt u in de hotelkamers of in het restaurant in de sfeer blijven? Dan zij bijvoorbeeld onze Marokko of Ankara sierkaarsen uiterst geschikt voor u. Heeft u een koffiezaak en wilt u de koffie geur door de hele onderneming laten gaan? Bekijk dan onze Coffee Frappe kaarsen. Of heeft u een chique restaurant met mooi tafellinnen? Dan zijn onze rustieke sierkaarsen en hoogglans gelakte kaarsen het puntje op de i. 

Cadeau kaarsen

Wilt u graag mooie kaarsen in uw assortiment die een keer wat anders zijn? Wij hebben verschillende cadeau kaarsen die een keer wat anders zijn dan de klassieke stomp- en rustieke kaarsen. Van geurend tot mooi gevormde kaarsen. Ook voor ieder seizoen hebben wij de juiste cadeau kaarsen en wij willen ons assortiment regelmatig. Alle cadeau kaarsen zijn in Europa gemaakt en zijn luxe sierkaarsen die met de hand gemaakt en geschilderd zijn. U kunt met de cadeau kaarsen spelen met de formaten, geuren en kleuren. Wilt u deze cadeau kaarsen graag in jouw shop verkopen? Bestel ze makkelijk online of neem contact met ons op als u nog vragen heeft en wij helpen u graag verder. 

Interieur kaarsen

Kaarsen maken ieder interieur af en vooral onze sierkaarsen zijn een lust voor het oog. Iedere horeca-onderneming en ieder huis heeft zijn eigen stijl en kleuren, daarom bieden wij verschillende soorten en kleuren interieur kaarsen aan. Ze worden zorgvuldig verpakt zodat ze heel bij u aankomen. Naast onze interieur kaarsen kunt u verschillende andere soorten kaarsen bestellen. Zo heeft u gemakkelijk in een bestelling al uw kaarsen in huis, op voorraad voor uw horeca-onderneming of een leuk variërend assortiment om te verkopen in uw winkel.