Gedenkkaarsen

Gedenkkaarsen en herdenkingslichten inkopen bij Smulders Deco. Wij hebben voor u een breed assortiment aan grafkaarsen, herdenkingslichten, graflantaarns, noveenkaarsen, devotielichtjes, urnen. Uitstekende kwaliteit van o.a. de merken Smulders Deco en Bolsius.

16 producten

  • € 61,98
   • € 23,96
    • € 23,96
     • € 37,18
      • € 24,79
       • € 20,65
        • € 61,98
         • € 16,52

         16 producten

         Gedenkkaarsen als laatste eer

         Er zijn verschillende manieren om dierbare te herdenken of en laatste eer te bewijzen tijdens de uitvaart. Met onze gedenkkaarsen kunt u uw dierbare gedenken en kunt u ervoor zorgen dat het lichtje voor altijd blijft branden. U kunt onze gedenkkaarsen gebruiken tijdens herdenkingsavonden bij het graf of ze in uw rouwcentrum plaatsen tijdens een uitvaart. Bij ons kunt u in grote hoeveelheden gedenkkaarsen en andere grafdecoratie bestellen. Onze gedenkkaarsen en herdenkingslichten kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

         Verschillende herdenkingslichten

         Herdenkingslichten zijn er in verschillende vormen. Zo hebben we dompelkaarsen die bijvoorbeeld tijdens de kerkdienst of mis, of tijdens de de dienst in een rouwcentrum of thuis. Daarnaast bevat ons assortiment mooie serene herdenkingslichten van Bolsius. Hierbij zit de kaars al een kunststof omhulsel of glas omheen en heeft een deksel. Hierdoor is het herdenkingslicht beschermt tegen weersomstandigheden. Daarnaast branden onze herdenkingslichten erg lang en branden de herdenkingskaarsen van Bolsius schoon en stabiel op. Zo kunt u de overledene herdenken en de mooiere herinneringen ophalen in het licht van de grafkaarsen. 

         Groothandel grafdecoratie

         Als u een groothandel voor grafdecoratie zoekt bent u bij ons aan het juiste adres maar ook particulier kunt u onze gedenkkaarsen bestellen. Als groothandel leveren wij onze grafdecoratie vooral aan de grafmonumentenbranche, uitvaartwinkels, crematoria en (web)shops gespecialiseerd in uitvaarten. Bij ons vindt u verschillende soorten grafdecoratie, zo geeft grafdecoratie warmte en troost, wat symbolisch staat naast het graf of de urn. Als u bij ons als groothandel grafdecoratie wilt bestellen, maar nog vragen heeft, mag u altijd contact opnemen en helpen wij u graag verder. Zo kunt u zorgen voor een mooi laatste eerbetoon aan de overledene.

         Filters
         INSPIRATIE EN VOORDELEN
         exclusieve kortingen tot 50%