Horeca refills

Horeca refills kaarsen van Bolsius en Smulders Deco voor zowel binnen op tafel als buiten op het terras. Prachtige kleurige transparante navul kaarsen met goede lont en mooie heldere vlam zodat ze netjes geheel opbranden.

Relight en refill kaarsen met 16, 24 en 30 uur brandtijd

Refill kaarsen zijn bij ons in alle kleuren en in grote diversiteit in branduren te bestellen. Zo koopt u eenvoudig een grootverpakking met de kleinere clearlights van Bolsius die zo'n 16 branduren hebben of bestelt u slim de 24 uurs refills die u, in de horeca zaak, een kaarsen uitwisselbeurt besparen. Welke navulkaars u ook koopt, met een aanschaf bij Smulders Deco webshop zit u altijd goed.

Van Snackbar tot Hotel, Navulkaarsen staan overal mooi

Navulkaarsen in transparante houders zijn ideaal voor in de Horeca. Deze kaarsen laten namelijk geen kaarsvet achter in het glas en zijn dus eenvoudig om te wisselen als ze zijn opgebrand. Meestal branden kaarsen zo'n 8 uur per dag in de horeca, dus met de 16 of 24 uurs refill kan je dan makkelijk 2 of 3 dagen brandplezier hebben. Kaarsje op dan de houder bij het recycle plastic en plaats een nieuwe in de refill kaarsenhouder. Bestel ze vandaag nog dan heeft u ze morgen wellicht al in huis.