Personeelscadeaus

Cadeaus voor uw personeel. Het blijkt altijd een zoektocht om voor deze hardwerkende mensen een passend cadeau te vinden. Van zomerse personeelsgeschenken tot sfeerartikelen voor in het Kerstpakket. Bij Smulders Deco vindt u de sfeervolste cadeaus voor bedrijven / relatiegeschenken. Veel sfeerartikelen zitten in neutrale dozen en zijn daardoor eenvoudig door uzelf te voorzien van stickers of kaartje. 

Personeelscadeau en relatiegeschenk bedrijven

Vooral aan het einde van het jaar is het altijd weer lastig om een origineel en leuk relatiegeschenk voor bedrijven te zoeken of een mooi klanten cadeau. Maar ook op andere momenten in het jaar om de samenwerking te vieren of te bedanken kan het leuk zijn om een mooi geschenk te geven. Wij bieden hier verschillende opties voor aan, iedereen kan wel mooie sfeertoppers in huis gebruiken en gezelligheid van kaarsen in huis. Wilt u grote aantallen bestellen? Dat is bij ons mogelijk, als groothandel hebben we verschillende producten ingoten aantallen op voorraad.  

Klanten cadeau online bestellen

Bij twijfel, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden over prijs, verpakking en levering. Bovenstaande is een selectie uit sfeervolle personeelscadeaus. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere producten die u uit kunt klappen in ons linkermenu onder ‘ons assortiment’.