Horeca refill & navul kaarsen

Smulders Deco heeft een groots assortiment aan Horeca refill en navulkaarsen. Van kleurige refill kaarsen in transparante houders tot navulbare glazenhouders met een trendy uiterlijk producten. Alles voor een sfeervol terras, tuin of restaurant. Kies voor de 24 of 30 uurs refills of voor de 16 uur clear cups.

Horeca navulkaarsen

Navulkaarsen, of wel refills of relights genoemd, kunnen niet missen in uw horecaonderneming. We bieden ze in verschillende kleuren, branduren en vormen aan. Onze hardgeperste navulkaarsen zijn van ons eigen merk Smulders Deco, wij hebben gekeken naar de juiste grondstoffen om een navulkaars aan te bieden die mooi opbrandt, niet roet en voor een voordelige prijs. Verder bieden we de populaire Bolsius relight navulkaarsen aan. Alle navulkaarsen komen in een gerecycled plastic en passen in verschillende soorten kaarsenhouders. Zo kunt u op een makkelijke manier sfeer in uw horecazaak creëren of aanbieden in uw winkel.

Groothandel navulkaarsen

Navulkaarsen zijn ideaal, ze hebben veel branduren dus gaan de hele avond op het terras of in uw hotel mee. Ze zijn makkelijk te vervangen en komen in verschillende kleuren, zodat u altijd de juiste kleur voor in uw horecaonderneming heeft. Als groothandel kunt u profiteren van onze grote voorraden en goede prijzen. Zo zorgt u ervoor dat uw horecazaak nooit zonder navulkaarsen zit of wilt u onze sfeerproducten aanbieden in uw winkel? Bestel gemakkelijk online onze navulkaarsen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Navulkaarsen

Navulkaarsen kunt u voor verschillende kaarsenhouders gebruiken. U denkt misschien meteen aan de glazen kaarsenhouders voor op de dinertafel, uiteraard kunt u ze hier goed voor inzetten. Als de navulkaars leeg is, kunt u deze gemakkelijk vervangen. Maar de navulkaarsen zijn ook goed te gebruiken in een graflantaarn. Omdat de navulkaarsen in een plastic cup zitten is deze extra beschermd tegen weersinvloeden en zal deze niet druipen. Ook walmen navulkaarsen niet. Voor 22 uur besteld en betaald is meestal de volgende dag al geleverd.