Betonpotten 60% korting

Nu 60% korting op concrette bloempotten. OP = OP Concrete beton bloempotten koopt u bij de groothandel Smulders Deco. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schitterende Concrete premium design bloempotten met de beste kwaliteit prijsverhouding voor horeca, interieurstylisten, bloemisterijen, begraafplaatsen, crematoria, tuincentra, retailers- en warenhuizen in algemeen. Premium Made in EU beton bloempotten

Beton bloempotten

Alle bloempotten die je in deze categorie vindt zijn van beton gemaakt. Beton biedt verschillende mogelijkheden, zoals je bij de vormen van onze beton bloempotten kunt zien. Beton kun je in verschillende vormen gieten en zodra dit uitgehard is heb je een stevige bloempot, die tegen een stootje kan. De combinatie van het beton en de vorm zorgt voor een unieke betonnen bloempot, die uw bezoeker bij zal blijven. Wilt u deze beton bloempot ook graag verkopen in uw assortiment of in uw onderneming plaatsen? Bestel onze beton bloempot makkelijk online of neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Luxe bloempotten

Onze luxe bloempotten zijn echt een speciaal product. De luxe bloempotten hebben een origineel geometrisch ontwerp die luxe uitstralen. Door de geometrische en onregelmatige vorm van de luxe bloempot ziet hij er vanuit iedere hoek anders uit en overtreft deze bloempot alle verwachtingen. Naast dat de luxe bloempotten er mooi uitzien, zijn ze uiteraard ook nog functioneel. U kunt voor kleinere planten mooi in de bloempot plaatsen, zodat het design van de bloempot goed tot zijn recht komt. 

Groothandel bloempotten

De beton bloempotten die u bij deze groothandel kunt kopen worden allemaal gemaakt van architectonisch beton. Dit beton is stabiel, massief en bestand tegen hoge en lage temperaturen. Daarnaast zijn alle groothandel bloempotten bestand tegen vocht. Wij adviseren u alleen dat als u uw bloempotten buiten heeft staan bij uw onderneming, u deze voor de vorst binnenzet. Onze groothandel bloempotten past in vele inrichtingsstijlen.