Candellana 60% korting

Nu 60% korting op alle Candellana kaarsen. OP = OP Candellana koopt u bij de kaarsen groothandel Smulders Deco. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schitterende Candellana wassen figuurkaarsen met de beste kwaliteit prijsverhouding voor horeca, interieurstylisten, bloemisterijen, begraafplaatsen, crematoria, tuincentra, retailers- en warenhuizen in algemeen. Premium Made in EU figuurkaarsen, designed in Parijs Frankrijk. Wij zijn de enige Nederlandse distributeur voor Candellana kaarsen.

Candellana

Candellana is in 2011 begonnen met het ontwikkelen van de kaarsen en vanaf 2015 was de eerste kaars gelanceerd. Door de 3D-printtechnologie was het haalbaar om details in de kaarsen te verwerken die de makers van Candellana voor ogen hadden. Nu is het assortiment uitgebreid naar verschillende hoogwaardige kaarsen, van verschillende figuurkaarsen, tot beton kaarsen en bloempotten. De Candellana kaarsen worden gemaakt van de beste grondstoffen en worden allemaal handgemaakt.

Groothandel design kaarsen

Wij zijn de groothandel voor design kaarsen. Een leuke uitbreiding om te verkopen naast uw bloemen, of uw kaarsen assortiment uit te breiden met een keer wat andere kaarsen. Ook ideaal om het interieur wat op te leuken en een luxe aanvulling geven. Een leuke aanvulling op iedere hotelkamer bijvoorbeeld, maar ook om uw assortiment mee aan te vullen. De premium design kaarsen zijn uitermate geschikt als promotionele gift en komen in meer dan 100 verschillende vormen, 40 kleuren en ook nog verschillende geuren. De design kaarsen komen in coole vormen, dieren, monumentale of klassieke vormen.

Groothandel cadeau kaarsen

Heeft u een winkel waarbij het assortiment vooral draait om cadeaus? In ieder interieur past wel een mooie cadeau kaars, vooral die van Candellana. Luxe en voor iedereen zit er een mooie kaars tussen. Voed deze kwalitatieve cadeau kaarsen aan uw assortiment cadeaus en woonaccessoires om uw collectie met een mooi aanbod uit te breiden.